Een aantal foto's is niet zichtbaar en integratie websites
In mei 2020 ging er een soort wervelstorm door mijn website heen. Het gevolg was dat ruim 1200 linken werden verbroken. Dit is vrijwel volledig hersteld.
Onder de link Bij zijn een aantal foto’s nog niet zichtbaar. Die zijn wel zichtbaar op de voorvertoning op Google Chrome maar niet online. Er is iets mysterieus. Ik hoop dat probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Verder moet www.blijenplanten.nl, www.denederlandsebijen.nl en een deel van www.bijenhelpdesk.nl worden samengevoegd, Dat wordt dan www.denederlandsebijen.nl

Een groot aantal links tussen de 3 websites loopt via google (http://www.drachtplanten.nl/.....htm) In verband met de veiligheid van bezoekers wordt dat op lange termijn niet meer geaccepteerd. Verder zijn er ook andere veranderingen op komst. Ik wil niet wachten dat het zover is. De samenvoeging van de websites is een begin gemaakt.mar het kan langer dan een jaar duren voordat is voltooid
In de toekomst zal ook het systeem/combinatie van mainFrame en leftFrame niet meer worden ondersteund. T.z.t. komt daar een ander systeem voor in de plaats. Dat wordt een project voor 2021-2022.